Книга відгуків Львова: Освіта, Комп'ютери, Здоров'я
Я балотуюся в президенти

Нова тема   Відповісти    Український Форум -> Політика
Попередня тема :: Наступна тема  

ви би за мене голосували?
так
50%
 50%  [ 1 ]
не гососуватиму
50%
 50%  [ 1 ]
Всього голосів : 2

Автор Повідомлення
AXXILLES

ПовідомленняНаписане: субота липня 03, 2010 5:54 pm    Тема повідомлення: Я балотуюся в президенти Відповісти цитуючи

.На наступні вибори я балотуюся в президенти , а так як я хотів би шоб ви за мене віддали свої голоси ознайомлю вас зі своєю програмою...
1.Зразу після того як ви мене оберете я оголошу референдум про перехід устрою країни на монархічний тоді вся влада буде в моїх руках і я зможу навести в цій країні порядок..А то мені за наших депутатів дегенератів соромно...
2.Створю спеціальну антикорупційну комісію..Більшість теперішньої влади полетить за грати а їх майно перейде в власність народу непогано поповнить державну казну.
3.Створю свою команду радників зі всіх сфер життя.Переважно це будуть викладачі різних вузів з зах України..
4.Більшість коштів буде вкладено в наше село земля буде даватися тим хто хоче і вміє біля неї працювати.
5.Державна мова тільки Українська , відміна уроків рос мови в школах висока зарплата вчителям.
6.Бандера , Шухевич наші герої високі пенсії ветеранам УПА.
7.Викуплю всі підприємства на нашій землі які попередня рагульна влада встигла продати.
8.Добюся від москалів нормальної ціни на газ а як невийде побудую газопровід до Туркменістану і пішли вони нахх.Буду розвивати власні газові родовища.
9.До армії будуть братися всі на один рік примусово а відмінникам бойової та політичної підготовки буде запропонована подальша служба за контрактом.В перспективі вступ України в НАТО , а також розвиток Ядерної зброї.
10.Встановлю по всіх великих містах вуличне телебачення і кожної неділі буду спілкуватися з народом слухати його проблеми.
11.І останнє Януковича , Табачника , всіх комуністів та іншу погань я посаджу на ракету і відправлю їх на колонізацію марсу хай там добувають для України ресурси тут вони мені нафіг непотрібні.
Люби Україну живи для неї примножуй матеріальні і духовні багатства , а нехочеш чемодан , вокзал , батьківщина.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
kr@vchenko

ПовідомленняНаписане: неділя липня 04, 2010 12:11 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Висуваю кандидатуру на пост Прем'єр-міністра.
Проводитиму Європейську Політику...Повернемо збагачений уран...
Створюватимо ядерну зброю і лякатимемо москалів,у разі не згоди ціни на газ!

Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail Відвідати сайт учасника AIM Yahoo! Messenger MSN
Syron

ПовідомленняНаписане: субота серпня 21, 2010 8:42 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

І якби вас життя не кидало не треба сразу цего по принципу він наш президент ще слідуючі 4 з половиною роки і приколіст мені при ньому всерівно як українці житимуть то не мої проблеми з вас мало хто уміє думати а вони працюють не на вас а на себе і росіян України.

ТОїсть що мені в пипец то це таке як то "ви" жити збираєтесь з таким розкладом якщо воно розтяниться на ркоів 30-40 то не мої проблеми я ж тут прохожий це мені не потрібно
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Український Форум -> Політика Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі