Книга відгуків Львова: Освіта, Комп'ютери, Здоров'я
Останній день з вашого життя
Перейти до сторінки назад  1, 2, 3, 4

Нова тема   Відповісти    Український Форум -> Історії із життя
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
МАРІЧК@

ПовідомленняНаписане: середа травня 27, 2009 10:26 pm    Тема повідомлення: Re: Останній день з вашого життя Відповісти цитуючи

ну не знаю... вього за один день не встигнеш... мабуть присвятила цей день рідним, близьким мені людям... цей день я б провела з коханою людиною. але помирати я ще не збираюсь Very Happy життя саме собою прекрасне тому нема чого розкисати!!! Laughing
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
ДіВаШКа

ПовідомленняНаписане: четвер травня 28, 2009 2:22 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

я б не хотіла знати коли мій останній день, а якби дізналася б , то б гарно його провела так як і всі... Very Happy весело... але краще б незнати коли ти вмреш .
Догори
Ліліанна

ПовідомленняНаписане: середа червня 17, 2009 10:28 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я б просто пройшлася востаннє по набережній , подумала б про те, який досконалий світ і що ж на мене чекає далі?! Сказала б рідним і друзям, як сильно я їх люблю. І можливо саме у цей день зрозумію навіщо мені було взагалі те життя!? Це мабуть буде найкращий день із усіх , що до нього були...
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
- - -She is like Amour- - -

ПовідомленняНаписане: вівторок липня 27, 2010 1:43 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Не хотiла б дiзнатись що менi залишилось жити всього один день=(
(Я зразу просто починаю панiкувати)...але мабуть провела б його не з рiдними(не подумайте що егоiстка), а з коханою людиною(якби на той час була б)...просто на мою думку тiльки ця людинка, яка мае половинку твого серця, може тобi чимсь зарадити...пiддержати краще вiд усiх...

Не думаю що буду знати скiльки менi ще залишилось жити..
Догори
ca0ca0

ПовідомленняНаписане: середа серпня 18, 2010 3:32 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я б останній день свій просто поспав би... Цілий день би спав...
Догори
AXXILLES

ПовідомленняНаписане: середа серпня 18, 2010 1:41 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Продав би хату влаштував би пянку на весь район...Бочками би всі пили пиво вино і горілку як подихати то з музикою Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Догори
Syron

ПовідомленняНаписане: неділя серпня 22, 2010 4:40 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я собі через 50 років просто приготовився єбі..ть тільки не бийте- життя уже спорчене - а Україна для того щоби Росія не була така пиздова...та далі перенароджусь при перевтіленнях знов буде так як завжди... ги я ж тут прохожий то шо прое..ав то прое..ав
Догори
Davin4i

ПовідомленняНаписане: понеділок серпня 23, 2010 6:02 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Як я вважаю, знати коли пррийде твій час це дуже важке випробування для людини.... і тому краще такого не знати...
Догори
kr@vchenko

ПовідомленняНаписане: неділя серпня 29, 2010 12:09 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Провів би останні хвилини із коханою людиною.)

Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail Відвідати сайт учасника AIM Yahoo! Messenger MSN
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Український Форум -> Історії із життя Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Перейти до сторінки назад  1, 2, 3, 4
Сторінка 4 з 4

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі