|
Попередня тема :: Наступна тема |
| Автор |
Повідомлення |
JUSTER
|
Написане: четвер грудня 18, 2008 2:56 pm Тема повідомлення: |
|
|
|
дружби між дів4иною і хлопцем немає ))) це просто прикриття сипматії =) а вот дружба між одностатевими людьми це просто довірливість )) |
|
| Догори |
|
 |
FuNn
|
Написане: п'ятниця січня 09, 2009 3:16 pm Тема повідомлення: |
|
|
|
На мою думку,друзі і існують для того,щоб на них покладатися,ділити радість і смуток.Друзів не буває багато,отож треба берегти дружбу як тільки можеш! |
|
| Догори |
|
 |
_princess_girl_
З нами з: 20.04.08 Повідомлень: 828 Звідки: Івано-Франківська обл.
|
Написане: середа квітня 15, 2009 8:33 pm Тема повідомлення: |
|
|
|
дружба може існувати і роки, це вже залежить від самих людей. |
|
| Догори |
|
 |
Памелка

|
Написане: середа грудня 02, 2009 1:40 pm Тема повідомлення: |
|
|
Справжня дружба існує..і це класно!!!! Я зі своєю подругою... з дитячого садка товаришую...вже як 18 років..для мене ця дружба дуже дорога..навіть незнаю..як би я жила без своєї подруги!!!  _________________ Любовь бьет прямо в сердце,
стоит тебе раскрыться...
Она не похожа на Тайсона,
но бьет гораздо сильнее... |
|
| Догори |
|
 |
Вова із Терно

|
Написане: середа грудня 02, 2009 7:15 pm Тема повідомлення: |
|
|
Все залежить від характеру людини:одні-конфліктні;інші-дружелюбні. _________________ Дякую тобі,Боже,що я не москаль. |
|
| Догори |
|
 |
Im_Famous

|
Написане: вівторок грудня 22, 2009 1:59 pm Тема повідомлення: |
|
|
Справжньої дружби не існує ,є лише взаэмовигода,або ж взаэмо інтерес (до певного періоду часу) між двома чи декілька особами,що змушує йти на контакт один з одним.При цьому створюеться хибне враження про поняття дружби,як такої.Далі йде череда непорозуміннь ,сварок,розходженнь в баченнях,інтересах,після чого псевдо друг отримуе повне право ударити в спину з максимальним уроном для тебе і мінімальним угризінням совісті для себе.Чим быльше людей знаэш,тим частіше з цим зіштовхуєшся.Хтось може подумати що проблема в тобі,та насправді,такий менталітет людського існування.
 _________________ Один раз роздінеш бабу,усе життя прийдеться одягать... |
|
| Догори |
|
 |
kr@vchenko

З нами з: 01.01.70 Повідомлень: 1331 Звідки: T€®n¤p¡l~¢¡ty ربدشصض٤غف
|
Написане: середа грудня 23, 2009 8:24 pm Тема повідомлення: |
|
|
| Im_Famous написав: | Справжньої дружби не існує ,є лише взаэмовигода,або ж взаэмо інтерес (до певного періоду часу) між двома чи декілька особами,що змушує йти на контакт один з одним.При цьому створюеться хибне враження про поняття дружби,як такої.Далі йде череда непорозуміннь ,сварок,розходженнь в баченнях,інтересах,після чого псевдо друг отримуе повне право ударити в спину з максимальним уроном для тебе і мінімальним угризінням совісті для себе.Чим быльше людей знаэш,тим частіше з цим зіштовхуєшся.Хтось може подумати що проблема в тобі,та насправді,такий менталітет людського існування.
 |
Не погоджуюсь з цим твердженням. _________________
 |
|
| Догори |
|
 |
ДіВаШКа

З нами з: 09.04.08 Повідомлень: 782 Звідки: Городецьке-село здоровецьке
|
Написане: понеділок січня 11, 2010 1:40 pm Тема повідомлення: |
|
|
[quote="Im_Famous"]Справжньої дружби не існує ,є лише взаэмовигода,або ж взаэмо інтерес (до певного періоду часу) між двома чи декілька особами,що змушує йти на контакт один з одним.При цьому створюеться хибне враження про поняття дружби,як такої.Далі йде череда непорозуміннь ,сварок,розходженнь в баченнях,інтересах,після чого псевдо друг отримуе повне право ударити в спину з максимальним уроном для тебе і мінімальним угризінням совісті для себе.Чим быльше людей знаэш,тим частіше з цим зіштовхуєшся.Хтось може подумати що проблема в тобі,та насправді,такий менталітет людського існування.
цілком з тобою згоднаале не повністю)))це називається дружба по розрахунку, адже ще з дитинства, граючись з подругою я давала їй погратися своєю лялькою, а вона моєю,- вже корисливі відносини, так само коли підросла, багато хто дружив зі мною, користувавшись моєю популярністю,але... але дружба існує, явний приклад - мої батьки і їх друзі, кажуть "друга пізнаєш в біді" дійсно так, не буду розказувати про те як вони здружилися бо дуже довга і сумна історія їх зв*язала смерть дитини, але скажу одне - то дійсно щира дружба . |
|
| Догори |
|
 |
Kattrina

|
Написане: вівторок липня 27, 2010 5:49 pm Тема повідомлення: |
|
|
|
Дружба між хлопцем і дівчиною існує...Все залежить від хлопця...Якщо хлопець розуміє, що з цією дівчиною його чекає лише дружба, то така дружба буде приємною для обох |
|
| Догори |
|
 |
|