Книга відгуків Львова: Освіта, Комп'ютери, Здоров'я
Чи довго існує дружба?
Перейти до сторінки назад  1, 2, 3, 4, 5

Нова тема   Відповісти    Український Форум -> Знайомства
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
JUSTER

ПовідомленняНаписане: четвер грудня 18, 2008 2:56 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

дружби між дів4иною і хлопцем немає ))) це просто прикриття сипматії =) а вот дружба між одностатевими людьми це просто довірливість ))
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
FuNn

ПовідомленняНаписане: п'ятниця січня 09, 2009 3:16 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

На мою думку,друзі і існують для того,щоб на них покладатися,ділити радість і смуток.Друзів не буває багато,отож треба берегти дружбу як тільки можеш!
Догори
_princess_girl_

ПовідомленняНаписане: середа квітня 15, 2009 8:33 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

дружба може існувати і роки, це вже залежить від самих людей.
Догори
Памелка

ПовідомленняНаписане: середа грудня 02, 2009 1:40 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Справжня дружба існує..і це класно!!!! Я зі своєю подругою... з дитячого садка товаришую...вже як 18 років..для мене ця дружба дуже дорога..навіть незнаю..як би я жила без своєї подруги!!! Wink
но бьет гораздо сильнее...
Догори
Вова із Терно

ПовідомленняНаписане: середа грудня 02, 2009 7:15 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Все залежить від характеру людини:одні-конфліктні;інші-дружелюбні.
Im_Famous

ПовідомленняНаписане: вівторок грудня 22, 2009 1:59 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Справжньої дружби не існує ,є лише взаэмовигода,або ж взаэмо інтерес (до певного періоду часу) між двома чи декілька особами,що змушує йти на контакт один з одним.При цьому створюеться хибне враження про поняття дружби,як такої.Далі йде череда непорозуміннь ,сварок,розходженнь в баченнях,інтересах,після чого псевдо друг отримуе повне право ударити в спину з максимальним уроном для тебе і мінімальним угризінням совісті для себе.Чим быльше людей знаэш,тим частіше з цим зіштовхуєшся.Хтось може подумати що проблема в тобі,та насправді,такий менталітет людського існування.

kr@vchenko

ПовідомленняНаписане: середа грудня 23, 2009 8:24 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Im_Famous написав:
Справжньої дружби не існує ,є лише взаэмовигода,або ж взаэмо інтерес (до певного періоду часу) між двома чи декілька особами,що змушує йти на контакт один з одним.При цьому створюеться хибне враження про поняття дружби,як такої.Далі йде череда непорозуміннь ,сварок,розходженнь в баченнях,інтересах,після чого псевдо друг отримуе повне право ударити в спину з максимальним уроном для тебе і мінімальним угризінням совісті для себе.Чим быльше людей знаэш,тим частіше з цим зіштовхуєшся.Хтось може подумати що проблема в тобі,та насправді,такий менталітет людського існування.

Не погоджуюсь з цим твердженням.

Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail Відвідати сайт учасника AIM Yahoo! Messenger MSN
ДіВаШКа

ПовідомленняНаписане: понеділок січня 11, 2010 1:40 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

[quote="Im_Famous"]Справжньої дружби не існує ,є лише взаэмовигода,або ж взаэмо інтерес (до певного періоду часу) між двома чи декілька особами,що змушує йти на контакт один з одним.При цьому створюеться хибне враження про поняття дружби,як такої.Далі йде череда непорозуміннь ,сварок,розходженнь в баченнях,інтересах,після чого псевдо друг отримуе повне право ударити в спину з максимальним уроном для тебе і мінімальним угризінням совісті для себе.Чим быльше людей знаэш,тим частіше з цим зіштовхуєшся.Хтось може подумати що проблема в тобі,та насправді,такий менталітет людського існування.

цілком з тобою згоднаале не повністю)))це називається дружба по розрахунку, адже ще з дитинства, граючись з подругою я давала їй погратися своєю лялькою, а вона моєю,- вже корисливі відносини, так само коли підросла, багато хто дружив зі мною, користувавшись моєю популярністю,але... але дружба існує, явний приклад - мої батьки і їх друзі, кажуть "друга пізнаєш в біді" дійсно так, не буду розказувати про те як вони здружилися бо дуже довга і сумна історія їх зв*язала смерть дитини, але скажу одне - то дійсно щира дружба .
Догори
Kattrina

ПовідомленняНаписане: вівторок липня 27, 2010 5:49 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Дружба між хлопцем і дівчиною існує...Все залежить від хлопця...Якщо хлопець розуміє, що з цією дівчиною його чекає лише дружба, то така дружба буде приємною для обох
Догори
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Український Форум -> Знайомства Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Перейти до сторінки назад  1, 2, 3, 4, 5
Сторінка 5 з 5

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі