Книга відгуків Львова: Освіта, Комп'ютери, Здоров'я
дівчача зрада чи це смертельно
Перейти до сторінки назад  1, 2

Нова тема   Відповісти    Український Форум -> Вищі почуття
Попередня тема :: Наступна тема  

чи смертельна дівчача зрада
так.......
62%
 62%  [ 5 ]
ні.........
37%
 37%  [ 3 ]
Всього голосів : 8

Автор Повідомлення
Angel without wings

ПовідомленняНаписане: четвер січня 01, 2009 4:01 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

І то правда Cool
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Ліліанна

ПовідомленняНаписане: четвер січня 01, 2009 4:14 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

[quote]Angel without wings
Дякую Ліліан за добру підсказку [/quot

Будь ласка! Пусте!
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Angel without wings

ПовідомленняНаписане: четвер січня 01, 2009 6:14 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

велике дякую Laughing Wink
Догори
- BLACK ANGEL -

ПовідомленняНаписане: четвер лютого 05, 2009 3:29 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Не смертельно!Але якщо хлопець зрадив мені, ніколи йому це не прощу, так само якби я зрадила, я б навіть не намагалася просити пробачення!Бо зрада не прощається! Confused
Догори
-Кошка-

ПовідомленняНаписане: четвер липня 29, 2010 12:40 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

я б зради не пробачила, але мій хлопець мені пробачив і за це я дуже йому вдячна
Догори
Syron

ПовідомленняНаписане: п'ятниця липня 30, 2010 3:35 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Саме хрєно...ве відчуття це коли тобі щось в житті помішало з дівчатами зустрічатись як у мене наприклад - потім хтось тобі пробує грати на відчуттях потім щей битись приходилось іза цього короче кажучи сек..с гам...но яке блін людей непонятно ким виставляє і робить.

Ясно що зрада то погано я розщитую що у мене буде багато дівчат да і коли переростем то жінок - тоїсть не одна... .

Так то таке відчуття не вище а нижче але ніби душевно по тобі цим по спині якимось ломом продерли ... таке м*ясо що капєц.
Догори
Syron

ПовідомленняНаписане: п'ятниця липня 30, 2010 3:36 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

доречі при цьому поколінню про зраду чи ще щось не приходиться говорити тут фішка не в тому - фішка в тому що скаже дівчина коли виходить заміж чоловікові який спитає а скільки разів ти бігала по хлопцям до мене це діє на підсвідомість чоловікові від цього і страждають люди і багато чого - тоїсть яких проблєм собі заробили то тепер матимете на багато років... це не відмивається...
Догори
Syron

ПовідомленняНаписане: п'ятниця липня 30, 2010 3:38 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

я то знаю як то робиться і вибивається але мало таких що знають тоїсть я то собі зроблю коли матиму дівок - доречі приклад Гітлера нащот мене от наприклад матиму я біля 10 своїх дівчат але їм не обов*язково про це знати - головне щоби я їх зробив щасливими це така собі жертва але в краще
Догори
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Український Форум -> Вищі почуття Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Перейти до сторінки назад  1, 2
Сторінка 2 з 2

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі